حکومت و کرونا؛ میل مبهم بازگشایی

حکومت و کرونا؛ میل مبهم بازگشایی

از همان ابتدا که قم قرنطینه نشد تا حالا که اماکن مذهبی قرار است در آستانه ماه رمضان باز شود، از تعطیلی دیرهنگام مشاغل تا بازگشایی زودهنگام آن‌ها، از انکار اولیه شیوع کووید ۱۹ تا امروز که می‌گویند هیچ استانی قرمز نیست… در طول تمامی این چند ماه سیاست‌های جمهوری اسلامی حاکی از از میل به بازگشایی و ناشکیبایی در برابر فاصله‌گذاری است.

اخیرا محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی ایران+فیلم در نامه‌ای به حسن روحانی درباره «هرگونه تعجیل» در بازگشایی اماکن مذهبی، مدارس و دانشگاه‌‌ها هشدار داد. این نامه در آستانه ماه رمضان و پس از آن نوشته شده که حسن رئیس‌جمهوری اسلامی اعلام کرد که تسریع در بازگشایی اماکن زیارتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، جزو «دغدغه‌های مهم دولت بوده و هست.»

همزمان، پس از آن‌که ایرج حریرچی، معاون وزیر بهداشت جمهوری اسلامی، مدعی شد «هیچ استانی وضعیت قرمز ندارد»، علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با بیماری کرونا استان تهران گفت «متاسفانه کنترل و یا کاهش بار بیماری کووید ۱۹ پیام غلطی است که به مردم رسیده».

همه این‌ها در شرایطی است که در زمینه آمار ارائه شده توسط دولت تردیدهای پرشمار و جدی وجود دارد.

سیاست‌های جمهوری اسلامی در قبال شیوع کرونا، چه فردایی را برای ایران+فیلم رقم خواهد زد؟ با آغاز ماه رمضان در روزهای آینده و اصرار حکومت ایران+فیلم بر بازگشایی اماکن مذهبی، باید در انتظار چه پیامدی در زمینه شیوع ویروس کرونا بود؟ در این برنامه به این نکات می‌پردازیم و پزشک متخصص برنامه به پرسش‌های مخاطبان رادیو فردا پاسخ می‌دهد.

.